Wie zijn wij?

Kopersvereniging Wonen in Landhof heeft het initiatief genomen om woningen te bouwen in de wijk Meerhoven te Eindhoven locatie Landhof kavel 2. Middels een loting op 26 februari 2015 is bekend geworden dat Wonen in Landhof de grond toegekend heeft gekregen van de gemeente. De kopervereniging bestaat uit een gemixt gezelschap van starters en doorstromers met wensen voor verschillende woningtypes zoals herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en patiowoningen.
Het doel van de vereniging is om alle wensen van de kopers zo goed mogelijk te behartigen middels uitgebreide keuze mogelijkheid is zowel woningtypes, woningindeling, architectuur en materiaalgebruik.

Wonen in Landhof heeft het architectenteam van samenwerkende architecten Gunneweg & Burg architectuur en bouwtechniek uit Rotterdam en Bureau A architectuur + stedenbouw uit Arnhem aangesteld als architect om hen te begeleiden in het ontwerpproces. Het architectenteam heeft ruime ervaring in begeleiden van CPO ontwerpprocessen en zijn ook de architecten die de twee fases van Hof van Zeelst in Landhof hebben ontworpen.

Kopervereniging Wonen in Landhof wil dit succes voortzetten in Landhof, maar nu met nog meer diversiteit aan woningen en architectuur.